tisdag 15 mars 2011

Vårtävling!

Eftersom vi på Runns tycker om fint väder och idag skiner solen så bara måste vi lotta ut en klocka idag.
Utlottning av armbandsur RPM med blått ljus fler bilder finns på www.runns.se. För att delta så delar du med dig av bilden till dina FB-vänner och kommenterar nedan och på våran FB-sida http://www.facebook.com/Runnswebshop . På fredag drar jag en vinnare. Om du lägger upp tävlingen i din blogg så ger det en extra chans att vinna. Lycka till.

8 kommentarer:

 1. 'åhh denna klock hade ju jag tyckt om.. hoppas på vinst =) har även länkat på fb

  SvaraRadera
 2. Ja, jag vet vem som jag skulle ge den till - någon som behöver något extra :) Och som med all säkerhet skulle göra andra avundsjuka och de också vilja ha... nördarna :) Hjärtat räknas, men ibland önskar man också kunna få ge vidare något utöver det vanliga... drömmer om läge... :)
  Må så grankott...
  (självklart delat på FB :))

  SvaraRadera
 3. Snygg klocka :) Den är jag gärna med och tävlar om.

  mvh, Carita Turkos

  [email protected].

  SvaraRadera
 4. Ja snart är det sommartid så en sådan vacker klocka skulle pryda min handled och att alltid veta vad klockan är. Perfekt. Kram på er alla <3<3<3 "länkar även till FB så klart"

  SvaraRadera
 5. Jag vill jättegärna vara med och tävla!=)

  Har delat på facebook + kommenterat där.

  + Länkat till er och tävlingen på min blogg här: http://valkommenhemtillzandra.blogg.se/2011/march/tavling-91.html#comment

  SvaraRadera
 6. Jag är gärna med och tävlar! Jag skulle absolut ge den till min brorsa som fyller år nu i vår... eller så behåller jag den själv ;) Sådär - färdigkommenterat!
  Vårhälsningar
  Elisabet Andersson

  SvaraRadera
 7. Så klart man vill tävla om en sådan läcker klocka:-) Har delat med mig på facebook o länkat i min blogg http://erikasparlor.blogg.se/
  God natt o sov gott

  SvaraRadera
 8. Jag är självklart med och tävlar! Den här klockan var riktigt läcker.

  Kram Sanna

  SvaraRadera